Blogi

Hei maailma!

CharityBo on voittoa tavoittelematon järjestö, joka auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä lahjoittamaan talletuksia kierrätettävistä pulloista ja tölkeistä valitsemilleen hyväntekeväisyysjärjestöille. Ajatuksena on palvella kolmea eri ryhmää:

  1. hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka vastaanottavat lahjoituksia
  2. ihmiset, jotka ovat vaarassa syrjäytyä ja joilla on vaikeuksia löytää työtä
  3. yritykset, joiden on päästävä eroon kierrätystarvikkeistaan.

Hieman alle 3 viikkoa sitten oli hyvin erityinen päivä CharityBolle – siirsimme ensimmäisen maksun Brellan lahjoittamista pulloista PL:lle (vanhin suomalainen hyväntekeväisyysjärjestö). 🎉🎉🎉

Tässä on läpinäkyvyyden vuoksi ensimmäiseen keräykseen liittyvät tiedot. Kokonaisajomatka CharityBosta Brellaan ja takaisin, mukaan lukien pysähdys Prisma Kaarissa pullojen palautukselle, oli 35 km ja kesti noin tunnin. Kerätty summa oli 14,80 euroa. Tästä summasta 7,40 euroa maksettiin PL:lle (vanhin suomalainen hyväntekeväisyysjärjestö) ja loput 7,40 euroa CharityBon pankkitilille, kun se on avattu toimintakulujen, kuten bensiinin, toimistovuokran, kirjanpidon ja työvoiman kattamiseksi. pakottaa.

Voisi sanoa, että 50/50-suhde ei ole eettistä, mutta tällä hetkellä tarvitsemme tasaisen jaon, jotta voimme saavuttaa pisteen, jossa voimme alkaa nostaa hyväntekeväisyysjärjestöille maksettavaa prosenttiosuutta. Tietyt toimintakustannukset on katettava, jotta organisaatio voi toimia ja skaalautua.

Etsitkö yrityksesi luovaa ja hyväntekeväisyyttä edistävää ratkaisua kierrätysmateriaalin poistamiseen? Autamme mielellämme toimistosi siivoamisessa ja muita! Lisää tietoa CharityBosta löydät täältä: https://charitybo.fi.